Szakemberek

JKDr. Joós Károly – általános orvos, foglalkozásorvostan szakorvos, hagyományos kínai orvosi, akupunktúrás, diéta-, mozgás- és gyógynövényterápiás, valamint hipnoterápiás képzettséggel. Orvosok, természetgyógyászok és laikusok oktatásában előadó és szervező, jelen együttműködés megalapítója és a honlap gazdája.

BKBrieger Katalin – pszichoterapeuta szakvizsgával rendelkező klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta. Lelki, érzelmi komponensű problémák, betegségek kezelésével foglalkozik különböző, főleg módosult tudatállapotban végzett pszichoterápiás módszerek segítségével, komplex integratív szemléletben.

EA

Dr. Eőry Anita – általános orvos, családorvos. A hagyományos kínai akupunktúrával 1992. óta foglalkozik, tanulja, és gyógyít vele rendelőjében. Munkájában egyre fontosabb szerepet kap az integrált orvosi szemlélet, azaz betegeit igyekszik többféle gyógymóddal: akupunktúrás kezeléssel, étrendi, életmódbeli és pszichés tanácsokkal segíteni a gyógyulás, a testi lelki harmónia kialakítása irányában.

KW

Farkas Viktória – más néven Kicsi Vú az 5 elem konyha szakértője. Tanulmányait a bécsi Shambhala Intézetben végezte. Küldetése, hogy elterjessze Magyarországon a kínai gyógyító konyha, az ún. 5 elem konyha energetikai szemléletét és egészségmegőrző módszereit. Évszakonként induló online tanfolyamokon adja át tudását, alkalmanként pedig előadásokat és kiscsoportos workshopokat is tart. Kedvenc területei: gyerektáplálkozás 5 elemesen, évszakok szerinti táplálkozás, étkezési tanácsok alkatok szerint.

HR

Dr. Hadnagy Réka – gyermekorvos, hagyományos kínai orvos. Elkötelezett híve az integratív orvoslásnak.

.

.

HSzDr. Hamvas Szilárd – pszichiáter, több terápiás irányzatban is képzett pszichoterapeuta, akupunktúrás orvos. Akupunktúrás tanulmányait részben Kínában végezte. Jelenleg a Semmelweis Egyetemen és magánpraxisban dolgozik.

.

HGDr. Hermann Gábor – fogszabályozó szakorvos, a funkcionális fogszabályozás szakértője. A funkcionális fogszabályozás egy olyan komplex szemléletmód mely a fogszabályozást a fogak, fogsorok állásának oki összefüggéseinek (légzés, nyelés, testtartás) figyelembe vételével végzi.

LI

Dr. Lukács István – háziorvos, akupunktőr, manuálterapeuta. 2009 óta foglalkozik mozgásszervi panaszokkal. Számtalan gyógyszermentes technikát tanult az eredményes és hosszútávú segítségnyújtás érdekében, ezeket integrálja az egyetemen tanult ismeretekkel.

.

NIDr. Németh István – akupunktúrás orvos, belgyógyász. A rendelőben igyekszik minden ember egyéni alkatának megfelelő kezelést alkalmazni.
A kulcsszó a szintézis, azaz a különböző panaszok, tünetek, betegségek közös gyökerének megtalálása.

PÉDr. Pádi Éva – belgyógyász, klinikai onkológus, mentalhigiénés szakember, akupunktúrás orvos, neurálterápiás szakember.
Elképzelése, hogy a nyugati és keleti gondolkodásmódot ötvözve részben az egészséges embereknél az „energetikai szempontból felborult” egyensúly helyreállításával, részben a betegek jobb testi-lelki közérzetének biztosításával sokat segíthetünk a mindennapi helyzetekkel, betegségekkel való megküzdésben.

SKDr. Saáry Kornélia – akupunktúrás és homeopata orvos, pszichodráma vezető. A kezeléseknél az akupunktúrát ötvözi homeopátiás szerekkel, gyógynövény teákkal, diétával, mozgás- és légzésterápiával. Rendszeresen szervez akupunktúrás továbbképzéseket, vezet önismereti csoportokat.

SLDr. Ságodi László – az aneszteziológia és intenzív terápia szakorvosa, hagyományos kínai orvos. Az integratív orvosi szemlélet elkötelezettje, műkedvelő zenész, a MOK, a MAITT és a MAOT tagja.

.

.

ULDr. Ungváry Lilla – szemész, repülőorvos szakorvos, szomatodráma terapeuta, látástréner. A látás lelki, érzelmi, mentális és energetikai hátterével foglalkozik. Elsősorban külföldön szerezett tudást ebben a témában, mivel itthon nem igazán ismertek ezek a módszerek.
A jó látás visszaszerzése, a szemüvegesség megszüntetése kihat egész testünkre, érzelmeinkre, gondolkodásunkra, elvezet egy új lelki-mentális közérzethez – ezért szereti ezt a módszert használni.

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: