Szakemberek

JKDr. Joós Károly – általános orvos, foglalkozásorvostan szakorvos, hagyományos kínai orvosi, akupunktúrás, diéta-, mozgás- és gyógynövényterápiás, valamint hipnoterápiás képzettséggel. Orvosok, természetgyógyászok és laikusok oktatásában előadó és szervező, jelen együttműködés megalapítója és a honlap gazdája.

BKBrieger Katalin – pszichoterapeuta szakvizsgával rendelkező klinikai szakpszichológus, integratív hipnoterapeuta. Lelki, érzelmi komponensű problémák, betegségek kezelésével foglalkozik különböző, főleg módosult tudatállapotban végzett pszichoterápiás módszerek segítségével, komplex integratív szemléletben.

EA

Dr. Eőry Anita – általános orvos, családorvos. A hagyományos kínai akupunktúrával 1992. óta foglalkozik, tanulja, és gyógyít vele rendelőjében. Munkájában egyre fontosabb szerepet kap az integrált orvosi szemlélet, azaz betegeit igyekszik többféle gyógymóddal: akupunktúrás kezeléssel, étrendi, életmódbeli és pszichés tanácsokkal segíteni a gyógyulás, a testi lelki harmónia kialakítása irányában.

KW

Farkas Viktória – más néven Kicsi Vú az 5 elem konyha szakértője. Tanulmányait a bécsi Shambhala Intézetben végezte. Küldetése, hogy elterjessze Magyarországon a kínai gyógyító konyha, az ún. 5 elem konyha energetikai szemléletét és egészségmegőrző módszereit. Évszakonként induló online tanfolyamokon adja át tudását, alkalmanként pedig előadásokat és kiscsoportos workshopokat is tart. Kedvenc területei: gyerektáplálkozás 5 elemesen, évszakok szerinti táplálkozás, étkezési tanácsok alkatok szerint.

HR

Dr. Hadnagy Réka – gyermekorvos, hagyományos kínai orvos. Elkötelezett híve az integratív orvoslásnak.

.

.

HSzDr. Hamvas Szilárd – pszichiáter, több terápiás irányzatban is képzett pszichoterapeuta, akupunktúrás orvos. Akupunktúrás tanulmányait részben Kínában végezte. Jelenleg a Semmelweis Egyetemen és magánpraxisban dolgozik.

.

HGDr. Hermann Gábor – fogszabályozó szakorvos, a funkcionális fogszabályozás szakértője. A funkcionális fogszabályozás egy olyan komplex szemléletmód mely a fogszabályozást a fogak, fogsorok állásának oki összefüggéseinek (légzés, nyelés, testtartás) figyelembe vételével végzi.

LI

Dr. Lukács István – háziorvos, akupunktőr, manuálterapeuta. 2009 óta foglalkozik mozgásszervi panaszokkal. Számtalan gyógyszermentes technikát tanult az eredményes és hosszútávú segítségnyújtás érdekében, ezeket integrálja az egyetemen tanult ismeretekkel.

.

NIDr. Németh István – akupunktúrás orvos, belgyógyász. A rendelőben igyekszik minden ember egyéni alkatának megfelelő kezelést alkalmazni.
A kulcsszó a szintézis, azaz a különböző panaszok, tünetek, betegségek közös gyökerének megtalálása.

PÉDr. Pádi Éva – belgyógyász, klinikai onkológus, mentalhigiénés szakember, akupunktúrás orvos, neurálterápiás szakember.
Elképzelése, hogy a nyugati és keleti gondolkodásmódot ötvözve részben az egészséges embereknél az „energetikai szempontból felborult” egyensúly helyreállításával, részben a betegek jobb testi-lelki közérzetének biztosításával sokat segíthetünk a mindennapi helyzetekkel, betegségekkel való megküzdésben.

SKDr. Saáry Kornélia – akupunktúrás és homeopata orvos, pszichodráma vezető. A kezeléseknél az akupunktúrát ötvözi homeopátiás szerekkel, gyógynövény teákkal, diétával, mozgás- és légzésterápiával. Rendszeresen szervez akupunktúrás továbbképzéseket, vezet önismereti csoportokat.

SLDr. Ságodi László – az aneszteziológia és intenzív terápia szakorvosa, hagyományos kínai orvos. Az integratív orvosi szemlélet elkötelezettje, műkedvelő zenész, a MOK, a MAITT és a MAOT tagja.

.

Szerencsés Ferenc mtSzerencsés Ferenc – gyógytornász-manuálterapeuta. Praxisa különböző manuálterápiás irányzatok alkalmazására épül, úgy mint a klasszikus manuálterápia csont-ízületi mobilizációs technikái, craniosacralis terápia, visceralis manipuláció, állkapocs manuálterápia és TestSzobrászat, mint magyar strukturális integrációs irányzat. Terápiás meglátásai és kezelései az utóbbi években az integratív orvoslásban nyert ismereteivel bővültek.

ULDr. Ungváry Lilla – szemész, repülőorvos szakorvos, szomatodráma terapeuta, látástréner. A látás lelki, érzelmi, mentális és energetikai hátterével foglalkozik. Elsősorban külföldön szerezett tudást ebben a témában, mivel itthon nem igazán ismertek ezek a módszerek.
A jó látás visszaszerzése, a szemüvegesség megszüntetése kihat egész testünkre, érzelmeinkre, gondolkodásunkra, elvezet egy új lelki-mentális közérzethez – ezért szereti ezt a módszert használni.

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: