Gyógyító Tudat

A Gyógyító Tudat bárki számára könnyen elsajátítható rendszer, amely betegségek kiegészítő kezelésére szolgál a test és a lélek integratív megközelítésével. A program három elemből épül fel:

Integrált pszichoszomatikus imprint (iPszi) technika – meditációt, imaginációt és regressziót integráló önkezelő technika. További információk

DaoQi módszer – integratív reflexzóna kezelő rendszer
A DaoQi módszer testkezelések és hipnoterápiás módszerek integrálása, ami számtalan panasz, tünet és betegség esetén segíti a gyógyulást. Alkalmazásához semmi másra nincs szükségünk, mint kezeinkre, és (viszonylag) nyugodt környezetre. Három technikája van:

DaoQi 1: általános relaxációs és regenerációt támogató hatással bír

DaoQi 2: speciális panaszok kezelésére, pl. fájdalomcsillapítás, sérülések kezelése, gyomor-bélrendszeri, allergiás, menstruációs panaszok, hormonrendszeri és anyagcsere betegségek, illetve magas vérnyomás, alvászavar, szorongás és depresszió kiegészítő kezelése

DaoQi 3: pszichoszomatikus és pszichés problémák kezelése

Bárki számára előképzettség nélkül elsajátítható, akár egy napos oktatás során.

Gyógyító csoport – kiscsoportos meditáció és imagináció

A Gyógyító csoport módszertana Lynne McTaggart kutatásai alapján került összeállításra. A 6-12 fős csoportok közös munkája során a résztvevők tudata kilép a betegséget fenntartó krónikus stresszállapotból, így a vegetatív idegrendszer által lehetővé válik a regenerációs folyamatok beindulása, felerősödése. Ez a tapasztalatok alapján nagyon sok esetben segít beindítani a testi és lelki gyógyulást akkor is, amikor más, egyéni módszerek kudarcot vallottak.

A csoportban való részvétel különösen nagy segítség mindazok számára, akiknek nehezükre esik az egyéni relaxáció vagy meditáció, illetve az önismereti, pszichoterápiás munka.

Gyógyító Tudat oktatás

Két napos előadássorozat

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: