Integrált orvosi rendelés

Az első találkozás során az egyéni élet- és kórtörténet, az orvosi leletek, a korábbi és jelen panaszok, a fizikális vizsgálat és az aktuális funkcionális állapot szerint meghatározásra kerül az egyéni alkat és betegség mintázat. Ennek alapján részletes életmód javaslatokat és terápiás programot állítunk össze, és akár már az első alkalommal megkezdjük a kezelést.

Az integrált terápia elemei a hagyományos orvosi ellátás, a komplementer orvosi kezelések, az életmódterápia és szükség esetén a pszichológiai ellátás. A rendelésen a következő kezelőmódszereket alkalmazzuk: akupunktúra (tű vagy lézer), köpölyözés, tuina masszázs, taping, moxaterápia, ízületi mobilizálás, diétaterápia, mozgásterápia, gyógynövénykezelés, táplálékkiegészítők összeállítása, relaxáció, meditáció, imagináció, DaoQi módszer, iPszi technika oktatása, valamint tanácsadás az önismereti-személyiségfejlesztő munka megkezdéséhez.

Dr. Joós Károly integratív szemléletű szakorvos

JK

Orvosi egyetemi tanulmányait majd szakvizsgáját követően a komplementer orvoslás felé fordult, és ott találta meg a lehetőséget arra, hogy ne csak kezelje a betegeket, hanem a valódi gyógyulás lehetőségéhez is hozzásegítse őket. Hagyományos kínai orvosi, harcművészet mesteri és rekreációs sportoktatói képzettséget szerzett, majd tovább folytatta tanulmányait a következő témákban: diétaterápia, mozgásterápia, gyógynövényterápia, pszichológia, integratív hipnoterápia, egyéb integrált pszichológiai és fizioterápiás módszerek.

Gyógyító tevékenysége mellett oktat az orvosok alap- és továbbképzésében, évente többször ad elő konferenciákon, részt vesz a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága vezetőségének munkájában, tagja a Magyar Orvosi Kamarának, az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnek és a Magyar Fitoterápiás Társaságnak. Rendszeresen tart egynapos oktatásokat az integratív egészségszemlélet iránt érdeklődő laikusoknak. 2020-ban megjelent Integrált orvoslás című könyve a Medicina Kiadó gondozásában.

Kezelési díjak a rendelésén

Első alkalom: 29.000 Ft
Soron kívüli (személyes vagy online) ellátás: 39.000 Ft

További alkalmak: 12.000 Ft
Soron kívüli kezelés / tanácsadás: 16.000 Ft
Dupla alkalom díja: 25.000 Ft

Hipnopunktúra: 25.000 Ft
Módosult tudatállapotban végzett kezelés a szomatopszichés és pszichoszomatikus terápiás megközelítések integrálására

Függőségek kezelése életmódterápiával és tartós fültűkkel
Első alkalom: 25.000 Ft
További kezelések: 7.000 Ft
Kedvezményes csomag (1+9 alkalom): 70.000 Ft

Kapcsolat

Bejelentkezés telefonon: +36 30 297 2112

Rendelő címe: Budapest V. kerület, Szent István körút 5.
70-es kapukód, II. emelet

További információk: akupunktura@gmail.com

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: